Drugo športno srečanje

Drugo športno srečanje

16-11-2023

V tem pomladnem maju, polnem pomladi, se soočamo s pomladnim soncem, skupaj z zeleno sezono, ki je začela otvoritev drugega športnega srečanja Kaifeng Jiuhong Chemical Co., LTD.

Jiuhong Chemical

Vsaka podružnica tovarne in oddelek tekmovalnih igralcev, polnih zaupanja, v vzklikih in aplavzu, v morju veselja, so igre uradno odprle uvod. Na igrišču imajo športniki visoko moralo, stremijo k temu, da so prvi, stremijo k najboljšim rezultatom, navijajo vodilni aplavz, vzkliki, navijajo za igralce, sodelujoči delavci so sodelovali v moških in ženskih vlečenju vrvi, moških in ženskih štafetah , šah za moške, dama za ženske in druga tekmovanja.

Jiuhong Chemical


Športno srečanje, naj globlje razumem pomen športa za timski duh in osebni razvoj. Na tekmovanju se ne borimo samo zase, ampak se borimo za celotno ekipo. Šport me je naučil, kako ostati miren in osredotočen pod pritiskom, kako izkoristiti svoj potencial v težavah in kako igrati svojo vrednost v ekipi.

Jiuhong Chemical


Športno srečanje ni le povečalo kolektivne kohezije osebja, ampak je tudi v celoti prikazalo dobrega duha kemične industrije Jiuhong. Naj enotnost Jiuhong, trdo delo, inovativnost, predanost podjetju in večini delavcev rastejo skupaj.

Jiuhong Chemical

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti