Usposabljanje o varnosti (1)

Usposabljanje o varnosti (1)

16-11-2023

"119 " Mesec ozaveščanja o varnosti

Delo na področju požarne varnosti se drži pravilnika"preprečevanje in odpravljanje, preventiva prva", ljudje bi morali upoštevati, da,"Skrito tveganje je nevarnejše od tistega, ki ga vidimo, bolje je preprečiti kot pomoč pri nesrečah". 

Da bi izboljšali varnostno ozaveščenost zaposlenih, učinkovito dosegli"najprej varnost, najprej preventiva", za zagotovitev proizvodne varnosti podjetja, Kaifeng Jiuhong Chemical Co., Ltd.  "119 " Sfty mesec ozaveščanjaSlovesnost ob začetku dejavnosti je potekala pred trgom poslovne stavbe Jiuhong Chemical 

Jiuhong Chemical

Vodje gasilske eskadrilje okrožja Yuwangtai in gasilske enote parka za kemično industrijo ter vodje okrožja Yuwangtai in parka za kemično industrijo so se udeležili slovesnosti ob lansiranju.

Jiuhong Chemical

Na mestu dejavnosti so potekale vaje gasilskih veščin in prikaz gasilske opreme, ključne enote za požarno varnost v parku in nekateri zaposleni v kemični industriji Jiuhong so prav tako sodelovali na slovesnosti ob lansiranju, prikazu gasilske opreme, gasilski vaji, prikazu gasilske opreme in predstavitvi.

Jiuhong Chemical

Poleg tega je mesto dejavnosti pokazalo tudi simulacijsko vajo gasilskega robota in vajo za brizganje vode z gasilskim vozilom z visokim curkom.

Namen te dejavnosti je omogočiti zaposlenim stik z ognjem brez razdalje"črna tehnologija"v dejavnosti krepijo ozaveščenost o požarni varnosti.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti