23. »Mesec varne proizvodnje«

23. »Mesec varne proizvodnje«

02-06-2024

23"Mesec varnostne proizvodnje"

»Mesec varnostne proizvodnje« je dejavnost, ki poteka vsako leto junija na Kitajskem za povečanje ozaveščenosti javnosti o varnosti in spodbujanje izvajanja varnostnih ukrepov. V tem mesecu se bodo izvajale različne dejavnosti promocije varnosti, kot so varnostna usposabljanja, vaje ob izrednih dogodkih in varnostni pregledi. Namen je okrepiti ozaveščenost ljudi o varnosti, izboljšati raven upravljanja varnosti in preprečiti nesreče.

Mi, Kaifeng Jiuhong Chemical Co., Ltd, smo proizvajalecAnhidrid ftalne kisline in mehčala, kot so DBP, DOP, DOTP, DPHP, TBC in 2-etilheksanojska kislina.

The 23rd "Mesec varnostne proizvodnje"Obvestilo o izvedbi tekmovanja v znanju »Mesec varne proizvodnje« 2024 (2).PDF

 Celovita proizvodna zmogljivost našega podjetja je približno 1 milijon ton / leto. Imamo že nekaj mednarodno priznanih sistemov vodenja, kot so: ISO9001, ISO14001, ISO45001. Prav tako smo pridobili 18 patentnih potrdil o uporabnem modelu.

 Da bi izpolnili splošne zahteve podjetja za 23"Mesec varne proizvodnje"dejavnosti po vsej državi, s poudarkom na temi meseca varne proizvodnje 2024 -"Vsi govorijo o varnosti, vsi so sposobni ukrepati v sili – odblokirati življenjski kanal", se je podjetje odločilo za izvedbo tekmovanja iz znanja varnosti.


Čas: 26. junij, 14:30, 

Lokacija: konferenčna dvorana v tretjem nadstropju stavbe kompleksa.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti