Mobilizacijski sestanek za nov sistem ERP za Jiuhong Chemical

Mobilizacijski sestanek za nov sistem ERP za Jiuhong Chemical

30-03-2024

Kaifeng Jiuhong Chemical Co., Ltd. se v glavnem ukvarja s proizvodnjo in prodajo mehčala za zaščito okolja, anhidrida benzena in smole, njegova proizvodna zmogljivost in kakovost pa sta trdno v ospredju domače industrije.

V okviru digitalnega gospodarskega razvoja, ko se podjetje širi, se težave pri upravljanju delovne sile, financ, proizvodnje in prodaje iz leta v leto povečujejo, da bi še izboljšali učinkovitost delovanja in raven upravljanja podjetja, spodbudili novo stopnjo hitrega visokokakovostnega razvoja podjetja, položaj vodstva podjetja, iz dolgoročne razvojne strategije podjetja, se je odločil za nadgradnjo digitalnega sistema upravljanja, začel projekt sistema kingdee ERP.

The Mobilization Meeting for New ERP system for Jiuhong Chemical

Po treh mesecih prizadevanj bo sistem kmalu zaživel. 30.3.2024 mobilizacijski zbor za rodjazIzveden je bil projekt e ERP sistema. V tem pomembnem trenutku digitalne preobrazbe je gospa Wang Qunying, predsednica, imela govor.

The Mobilization Meeting for New ERP system for Jiuhong Chemical

 

Uradna izstrelitev in pristanek ladje Kaifeng Jiuhong Chemical Co., Ltd. VrstajazProjekt e ERP je še en pomemben dogodek v razvojnem procesu Jiuhong Chemical, pomembna odločitev za podporo Jiuhua Chemical v zaporedju nacionalnih naprednih kemičnih podjetij ter temelj strateške visoke kakovosti in hitrega razvoja Jiuhong Chemical v novi fazi.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti